Produkty

Tabletky, ale aj prirodzenejšie cesty, ako skvalitniť erekciu

Nebol by to jediný prípad, ak sa http://www.pravy.cz/ u muža dostavia trvalejšie problémy so slabou erekciou, respektíve príznaky erektilnej dysfunkcie. Najmä ak prekročil hranicu 40 rokov či nežije priamo ukážkovo zdravým životným štýlom. Ale tak, ako dané problémy v intímnom živote vznikli, dajú sa istou fázou aj odstrániť, no dôležité je identifikovať ich pravý pôvod, s čím dokáže pomôcť lekár, rovnako aj s následnou doporučenou liečbou. Takisto nie je vylúčené, že erektilná dysfunkcia môže byť varovným signálom vážnejšieho organického, nervového. prípadne psychického ochorenia.Spojenie rúk opačného pohlavie, chlad a oheň.jpg

  • V skratke môže ísť o príčiny organického alebo psychologického pôvodu. Najčastejšie však ide o fyzické následky, či už vravíme o pribúdajúcom veku alebo civilizačných zdravotných poruchách (vysoký krvný tlak a kôrnatenie ciev, cukrovka, nadváha,..)

Rýchlym, avšak len dočasným pomocníkom sú tablety, prevažne na lekársky predpis ako Viagra s obsahom funkčnej látky sildenafil. Dostupné sú však aj generické liečivá s obsahom látky vardenafil ako Vardeforce 40mg LacneGenerika, ktoré napomáhajú nielen k silnejšej erekcii, ale tiež k dlhšie trvajúcemu styku, respektíve k oddialeniu ejakulácie.
Doporučená je ale takisto úprava životosprávy či životného štýlu zdravšou cestou a vôbec nie je vylúčené, že práve táto pozitívna zmena sa efektívnym a funkčným spôsobom podpíše pod skvalitnenie erekcie.
Konkrétnejšie si môžeme predstaviť pravidelný pohyb na čerstvom vzduchu a cvičenie, ako aj dodržiavanie doporučenej doby spánku (8 hodín). Z hľadiska stravy sa nemusíme zamerať na prísnu diétu, ale skôr na vyváženosť stravy a najmä príjem potravín s vyšším obsahom zinku, horčíka, L-arginínu a antioxidantov. Samozrejmosťou je snaha obmedziť fajčenie, ponocovanie a zvýšený príjem alkoholu.Turista v horách.jpg
Príčinou ale môže byť tiež unavená, respektíve narušený psychika.
V tomto smere dokáže byť účinným faktorom rozhovor s partnerkou a napr. zmena určitých „aktivít“ v intímnom živote. Skúšanie nových a možno vzrušivejších metód, rovnako vyhradenie si času na sex, kedy vás nebude nič rozptylovať.

Mohlo by se vám také líbit...